Ilse Jacobsen
Cheerful01 Black
167 kr
  • 36
  • 37
  • 40

Fri fragt og gratis retur!

365 dages returret!

Ilse Jacobsen Cheerful01 Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:
Afdeling:
Farve:
Sort
Pasform:
Normal
Ydermateriale:
Syntetisk
Sål:
Gummi
Varenummer
50097-01

Ilse Jacobsen Cheerful01 BlackIlse Jacobsen Cheerful01 Black er en stilful sort dame sandal, der er lavet til en smuk dansk sommerdag. Denne alsidige klip klap passer perfekt til de fleste lejligheder. Når det er sommer og solen skinner, er denne sandal perfekt til en flot sommerkjole eller til en tur på stranden.

Ilse Jacobsen skoIlse Jacobsen har lavet sko der er inspireret af den danske kystby Hornbæk i Nordsjælland. Med kvalitet og dansk design i tankerne, har de skabt flotte tøj og sko kollektioner i mere end 25 år. Denne klip klap fra Ilse Jacobsen er et godt eksempel på deres enkle design og fantastiske danske kvalitet.

En fin og elegant klip klapIlse Jacobsen Cheerful01 Black er lavet af syntetisk materiale og har en gummisål af høj kvalitet, der giver et godt greb på underlaget, samtidig med at den giver god støtte til de bare fødder. En rigtig god sandal til de modebevidste danske kvinder, der er på udkig efter en klip klap der kan holde til mere end en sommer.

Sådan holder du dem reneDenne klip klap behøver hverken imprægnering eller skopuds. Den kan blot vaskes i hånden med en våd klud, hvis den bliver beskidt. Det bliver ikke nemmere.