Viking
Foxy Black
437 kr
(Ord. 547 kr)
  • 36
  • 37
  • 38

Fri fragt og gratis retur!

365 dages returret!

Viking Foxy Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:
Afdeling:
Anbefales til:
Vandtæt
Farve:
Grå
Pasform:
Små
Ydermateriale:
Gummi
Sål:
Gummi
Skafthøjde :
37 cm
Skaftvidde:
42 cm
Varenummer
23319-00

Viking Foxy Black


Viking Foxy Black er en klassisk gummistøvle af høj kvalitet. Denne form for støvle er god at have i hjemmet, især når man tænker på, hvordan det danske vejr kan være. Viking er et populært brand, som i mange år udelukkende har fokuseret på at lave gummistøvler. Med en behagelig pasform og en helt vandtæt konstruktion kan du stole på, at dine fødder vil forblive tørre.

Kvalitetsgummi er god gummi!


Viking har lavet kvalitetsstøvler i Norge siden 1920, så det er ikke underligt, at de er så populære som de er. Med næsten 100 års udvikling i bagagen er deres Viking Foxy Black et sikkert valg, hvis du har høje krav til kvalitet, pasform og design. Støvlerne er støbt i ét stykke gummi, hvilket gør dem helt vandtætte.

Støvler - kan bruges hele året rundt


Alle mennesker skal have mindst et par gode kvalitetsgummistøvler. Med et par Viking Foxy Black har du et par behagelige støvler, du kan have på år efter år. Ved at tage et par varme uldne sokker på kan du også bruge støvlerne om vinteren. For som vi alle ved, så kan den danske vinter være mildest talt våd.

Beskyttelse på 30 sekunder


Viking Foxy Black er en virkelig god støvle, den behøver nemlig ingen vedligeholdelse. Det er klart at støvler kan blive mudrede og beskidte, men du behøver bestemt ikke at skrubbe og børste snavset væk meget længe. Hold dine støvler under vandhanen i 30 sekunder, så bør de være som nye igen.