Lacrosse
Hampton II Women Black
647 kr
  • 36 (US 6)
  • 37 (US 7)
  • 38 (US 8)
  • 40 (US 10)
  • 41 (US 11)

Fri fragt og gratis retur!

365 dages returret!

Lacrosse Hampton II Women Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:
Afdeling:
Anbefales til:
Vandtæt
Kategori:
Farve:
Sort
Pasform:
Stor
Ydermateriale:
Gummi
Sål:
Gummi
Varenummer
47136-00

Lacrosse Hampton II Women BlackLacrosse er et amerikanske skofirma, der har taget verden med storm med deres praktiske sko i høj kvalitet. Lacrosse Hampton II Women Black er en vandtæt gummistøvle, der passer perfekt til alle årets regnfulde dage. Det slanke og stilfulde design gør, at disse gummistøvler er fremragende at bruge selv på dage, hvor det ikke regner.

Skøn pasform og kvalitetsgummiLacrosse Hampton II Women er fremstillet af vandtæt gummi og har en behagelig tekstilforing, der gør, at støvlen passer perfekt til foden. For ekstra komfort og varme kan du tage et par ekstra sokker på eller lægge en indlægssål i. På grund af de smarte elastiske paneler, kan du nemt tage støvlerne af og på.

Lækre støvler i smart designEr der noget værre end våde og kolde fødder? Slip for bekymringerne og brug et par Lacrosse Hampton II Women Black i stedet. Disse stilfulde gummistøvler ligne et par Chelseastøvler, og de fungerer udemærket, selv når det ikke regner. Match støvlerne med et par stramme jeans og en lang frakke.

Fokusér på det sjoveLacrosse Hampton II Women Black har mange flere fordele end blot at være vandtæt. Disse smarte støvler behøver ikke nogen form for vedligeholdelse. Hvis støvlerne er snavsede, kan du blot skylle dem under vandhanen eller rense dem med en fugtig klud.