Lacrosse
Hampton Men 6'' Black
497 kr
(Ord. 647 kr)
  • 41 (US 8)
  • 42 (US 9)
  • 43 (US 10)
  • 44 (US 11)
  • 45 (US 12)
  • 46 (US 13)

Fri fragt og gratis retur!

365 dages returret!

Lacrosse Hampton Men 6'' Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:
Afdeling:
Anbefales til:
Vandtæt
Farve:
Grå, Sort
Pasform:
Normal
Ydermateriale:
Gummi
Sål:
Gummi
Varenummer
47135-00

Lacrosse Hampton Men 6'' Black


Uanset om du skal gå tur med hunden, hente avisen, gå på arbejde eller bare dalre rundt er det aldrig sjovt at gå ud i den silende regn. Men med et par Lacrosse Hampton Men 6’’ Black kan du måske endda sætte pris på regnen. Disse stilfulde gummistøvler er lavet i en tidløss Chelseamodel.

Neoprensål - god komfort


Lacrosse Hampton Men 6’’ Black er en behagelig sko lavet af holdbart gummi. Hele skoen er støbt af et enkelt stykke af gummi, som sikrer vandtætheden. Skoene er komfortable og har et godt mønster i sålen, hvilket giver dig optimalt greb. Inde i skoene finder du en komfortabel og stødabsorberende sål i neopren.

Vær velklædt - altid


Regn er ingen undskyldning for, at du ikke er pænt klædt på! Lacrosse Hampton Men 6’’ Black er et glimrende valg til de regnfulde dage. Skoens elegante design passer perfekt til dit normale tøj og kan haves på til arbejde.

Sko, du ikke behøver at tage hånd om


Ja, her har vi måske den bedste funktion af dem alle - skoene behøver ingen vedligeholdelse. Lacrosse Hampton Men 6’’ Black er af meget høj kvalitet, og skoene er holdbare. Du kan trygt bruge skoene i regn og mudder. Hvis skoene bliver begravet i mudder, kan det være godt at skylle dem under vandhanen.