Crocs
Jaunt Shorty Boot W Navy
244 kr
(Ord. 277 kr)
  • 34/35 (US W 5)
  • 36/37 (US W 6)
  • 37/38 (US W 7)
  • 39/40 (US W 9)
  • 41/42 (US W 10)
  • 42/43 (US W 11)

Fri fragt og gratis retur!

365 dages returret!

Crocs Jaunt Shorty Boot W Navy

Produktbeskrivelse

Varemærke:
Afdeling:
Anbefales til:
Vandtæt
Farve:
Turkis, Blå
Pasform:
Normal
Ydermateriale:
Syntetisk
Sål:
Syntetisk
Hælhøjde:
3 cm
Skafthøjde :
16 cm
Skaftvidde:
36 cm
Varenummer
46752-01

Crocs Jaunt Shorty Boot W Navy


Crocs Jaunt Shorty Boot W Navy er den ultimative støvle til regnfulde dage! Støvlerne er utroligt lette og meget dejlige. Det stilfulde design og den flotte blå farve gør disse støvler meget anvendelige og nemme at bære til forskelligt tøj.

Ultralet og helstøbt gummi


Crocs er kendt for sine ultralette sko af gummi og hemmeligheden ligger i det selvudviklede materiale Croslite. Jaunt Shorty Boot er en gummistøvle, som er helstøbt af det enestående materiale. Støvlerne vejer meget lidt og er helt vandtætte. Den komfortable sål giver dig en komfortabel polstring hele dagen. For at indstille pasformen og størrelsen kan du justere remmen på den øverste kant af støvlen.

Støvler til at bruge uanset vejret


Crocs Jaunt Shorty Boot W Navy er så flotte og komfortable, at vi helst vil bruge dem, selv når det ikke regner. Måske skal du ud og gå en tur i skoven, så passer det fint at tage disse Crocs støvler på. Eller du kan have støvlerne på, når du skal ud med sejlbåden.

En hurtig skylning


En stor fordel med Crocs Jaunt Shorty Boot W Navy er, at støvlerne er ekstremt nemme at vaske. Da Shorty Boot er helstøbte i ét enkelt stykke af gummi, er de helt vandtætte. Du kan med andre ord skylle støvlerne i vasken og derefter tørre dem med en klud.