Hunter
Kids Original Black
364 kr
(Ord. 487 kr)
  • 30/31 (200 mm)
  • 31
  • 32 (208 mm)
  • 33 (217 mm)
  • 34 (225 mm)
  • 36

Fri fragt og gratis retur!

365 dages returret!

Hunter Kids Original Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:
Afdeling:
Anbefales til:
Vandtæt
Farve:
Grå, Sort
Pasform:
Små
Ydermateriale:
Gummi
Sål:
Gummi
Hælhøjde:
3 cm
Skafthøjde :
32 cm
Skaftvidde:
37 cm
Varenummer
48412-03

Hunter Kids Original Black


Når det kommer til gummistøvler, er der en funktion, som de skal udfylde så vel som muligt, og det er at holde vand ude. Det engelske firma Hunter har drevet sin virksomhed siden midten af 1800-tallet. De ved virkelig, hvordan støvler skal laves for at på den bedste måde holde dine fødder tørre. Hunter Kids Original Black er et par sorte, flotte gummistøvler til børn. De er håndlavede og har et stilfuldt og klassisk look, ligesom den større ikoniske støvle. På bagsiden finder du et par reflekser, så denne måde er børn synlige, selv når det er mørkt udenfor. Du finder også et dekorativt spænde på siden. Spænden er der kun som dekoration og kan ikke bruges til at justere pasformen. Leder du efter klassiske støvler af højeste kvalitet, er disse støvler fra Hunter det, du ønsker. Lad børnene lege i regnen på en bekvem og frem for alt tør måde.

Lavet med et naturgummi


Støvler fra Hunter laves af naturgummi og Hunter Kids Original Black er ingen undtagelse. Her har virksomheden kombineret naturligt gummi med vulkaniseret gummi for at producere en flot og vandtæt overflade. Det kan være nyttigt at vide, at naturligt gummi får hvide pletter med tiden. Det skyldes, at vokset i gummiet trænger ud og det er let at løse, hvis du ønsker. Du finder også en blød og behagelig tekstilforing indeni støvlerne.

En rigtig hverdagsstøvle


Lad børnene lege, løbe og have det sjovt på en behagelig måde, samtidig med at de holder sig tørre. Disse støvler er designet til at blive brugt godt og passer til mange forskellige typer af tøj og stile. Støvlerne kan bruges af både drenge og piger. Eftersom støvlerne har en skaftehøjde på hele 32 cm, så beskytter de også benene og bukserne højere oppe. På den måde bliver de ikke ligeså beskidte, hvis de får stænk fra vandpytter på sig.

Pas på børnenes gummistøvler


Du kan nemt få disse fine gummistøvler til at holde længe ved at pleje gummiet, efter de har været brugt. Normalt er det nok, hvis du rengør støvlerne let med en fugtig svamp og muligvis et mildt rengøringsmiddel. Undgå dog at få rengøringsmiddel på sålerne, da det kan få støvlerne til at blive lidt mere glatte end normalt. Hvis du får hvide pletter på grund af vokset i støvlerne, så kan du løse det ved hjælp af en "Boot Buffer" spray. Når du opbevarer dine støvler, så sørg for, at de ikke placeres i direkte sollys eller varme, da det kan få gummiet til at ændre form.