Hunter
Original Back Adjust Short Black
677 kr
(Ord. 847 kr)
  • 36
  • 37 (244 mm)
  • 40/41 (269 mm)
  • 42 (278 mm)

Fri fragt og gratis retur!

365 dages returret!

Hunter Original Back Adjust Short Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:
Afdeling:
Anbefales til:
Vandtæt
Farve:
Sort
Pasform:
Normal
Ydermateriale:
Gummi
Sål:
Gummi
Hælhøjde:
3 cm
Skafthøjde :
25 cm
Skaftvidde:
38 cm
Varenummer
48407-00

Hunter Original Back Adjust Short BlackDet populære støvlemærke Hunter fra England har i mange år produceret nogle af de bedste og smukkeste støvler. Virksomheden er kendt for at fremstille støvler af naturgummi et vandtæt materiale, som er stabilt og alligevel fleksibelt og behageligt. Det, der blandt andet gør denne model speciel, er, at den har en strop på bagsiden, som du kan stramme.

Håndlavede støvler med remDisse støvler har en skafthøjde på 25 cm og en sål på 3 cm. De er perfekte at bruge, når det regner eller er vådt udenfor. Støvlerne kan meget mere end at være vandtætte - de er også stilfulde og behagelige at have på hele dagen. Den justérbare rem gør det muligt at tilpasse støvlerne på en nem måde.

Hverdagsstøvler af højeste kvalitetHunter går ikke på kompromis. Hvis du først har prøvet et par støvler fra Hunter, vil du straks opdage, at de er både komfortable og dermed beskytter dine fødder mod fugt og regn på en fremragende måde . De føles eksklusive, simpelthen!

Støvler, som er nemme at vedligeholdeHvis du vil passe godt på dine støvler, så sørg for at fjerne snavs og andre ting, som sidder fast på gummiet, med en klud og lidt lunkent sæbevand.