Tretorn
Strong S Green
357 kr
(Ord. 447 kr)
  • 36
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42

Fri fragt og gratis retur!

365 dages returret!

Tretorn Strong S Green

Produktbeskrivelse

Detaljer:
Snørebånd
Varemærke:
Afdeling:
Anbefales til:
Vandtæt
Farve:
Grøn
Pasform:
Normal
Ydermateriale:
Gummi
Sål:
Gummi
Varenummer
47893-00

Hvis du elsker at gå tur når det regner, skal du kigge nærmere på disse Tretorn Strong S Green, som er nogle af de mest robuste og klassiske gummistøvler du kan finde. Tretorn har brugt mange år på at lære alt om gummistøvler, hvilket gør denne klassiske grønne støvle i naturgummi til det perfekte valg.

Bliv udendørs klar med Tretorn

Tretorn er et af markedets stærkeste mærker indenfor gummistøvler og har eksisteret i mere end 100 år. Gummistøvlerne håndlaves af naturgummi i bedste kvalitet. Materialevalg sammen med et innovativt design, sikre en rigtig god ergonomi og pasform. Tretorn gummistøvlerne er et sundt valg til dine fødder - uanset om du bruger støvler på jagt, i stalden, i gartneriet, i skoven, i haven eller til andre aktiviteter.

Naturgummi og højt skaftDisse gummistøvler fra Tretorn er lavet af naturgummi, som igen kommer fra en mælkesaft kaldet latex, som findes i flere forskellige træer. Det er en høj støvle på 37 centimeter, og sålen er bygget til lange, smukke skovvandringer.

Rengøring og pleje af dine gummistøvlerGummi er et slidstærkt materiale, som du nemt kan rengøre med lunkent vand og sæbe. Der er ingen grund til at bruge sæbe eller opløsningsmidler, og du må heller ikke gnide støvlerne groft med en børste. Lad ikke Tretorn gummistøvlerne ligge ude i solen eller tørre dem ved en radiator - det kan få gummien til at flække. Hvis du vil passe ekstra godt passe på dine Tretorns kan du bruge silikoneolie eller glycerin.