Hunter
Women's Original Tall Black
717 kr
(Ord. 897 kr)
  • 35/36 (235 mm)
  • 36
  • 37 (244 mm)
  • 38 (253 mm)
  • 39 (261 mm)
  • 40/41 (269 mm)

Fri fragt og gratis retur!

365 dages returret!

Hunter Women's Original Tall Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:
Spænde
Varemærke:
Afdeling:
Anbefales til:
Vandtæt
Farve:
Sort, Grå
Pasform:
Normal
Ydermateriale:
Gummi
Sål:
Gummi
Hælhøjde:
2,5 cm
Skafthøjde :
41 cm
Skaftvidde:
40 cm
Varenummer
48410-01

Hunter Women's Original Tall Black


Hunter Women's Original Tall Black er støvlen, der virkelig kendetegner det populære firma Hunter. Den britiske virksomhed blev grundlagt allerede i 1856 og har utvivlsomt taget verden med storm, eller snarere med regn. Disse populære støvler er det ultimative valg til regnvejr og du kan endelig begive dig ud i regnrusket og både være flot og komfortabel. Hunter Women's Original Tall Black blev først lanceret i 1950'erne og blev sådan en succes, at modellen stadig eksisterer i dag. Den sorte farve føles tidløs og elegant og giver outfittet en fræk detalje.

Det bedste gummi i dine støvler


Hunter er ikke kun kendt for det flotte design, men også for pasformen og kvaliteten. Hunter Women's Original Tall Black er støvler, som du kan bruge år efter år og som holder i en evighed, hvis du passer dem ordentligt. Ud over en ydersko af naturligt gummi er støvlerne vidunderligt forede og har en virkelig behagelig pasform. For at du skal opnå et godt greb selv ved glat underlag, er støvlerne udstyret med en kraftig mønstersål. Du kan sagtens stoppe en ekstra sål i støvlerne, så de sidder ekstra godt og ordentlig på foden eller for at gøre støvlerne varmere, hvis du bruger dem om vinteren.

Klæd dig pænt i regnvejr


Det er sjældent fristende at gå udenfor, når regnen bare vælter ned. Men heldigvis gør Hunter Women's Original Tall Black det lidt sjovere. Støvlernes stilfulde design gør dem nemme at kombinere med en række forskellige outfits, farver og mønstre. Du kan for eksempel bære de høje støvler sammen med et par stramme, sorte jeans, en lang og varm efterårpels og en bredskygget hat. Mange kan også lide at have Hunter støvlerne på om sommeren og gerne til festival. Det kraftige gummi er modstandsdygtig over for både vand og mudder, hvilket gør dem egnede til dit festivaloutfit.

Hold støvlerne blanke og flotte


Hunter Women's Original Tall Black er fremstillet af gummi, et naturligt produkt, der kan ændre sig med tiden. I gummiblandingen er visse partikler, som med tiden kan trænge op til overfladen. Det er disse partikler, som kan skabe en slags hvid, pulverformet overflade på støvlerne med tiden. Men det er helt normalt og ikke noget du skal bekymre dig om. Mange mener, at dette giver støvlerne mere karakter, men hvis du vil beholde et sort og blankt finish, er det supernemt at rengøre. Start med at vaske støvlerne af med en fugtig klud og lad dem tørre.