Hunter
Women's Original Tall Navy
718 kr
(Ord. 897 kr)
  • 36
  • 37 (244 mm)
  • 40/41 (269 mm)
  • 42 (278 mm)
  • 43 (286 mm)

Fri fragt og gratis retur!

365 dages returret!

Hunter Women's Original Tall Navy

Produktbeskrivelse

Detaljer:
Spænde
Varemærke:
Afdeling:
Anbefales til:
Vandtæt
Farve:
Blå, Grå
Pasform:
Normal
Ydermateriale:
Gummi
Sål:
Gummi
Hælhøjde:
2 cm
Skafthøjde :
37,5 cm
Skaftvidde:
38 cm
Varenummer
48410-02

Hunter Women’s Original Tall Navy


Hvem skulle tro, at gummistøvler ville blive en stor modetrend? Hunter Women’s Original Tall Navy er en superflot gummistøvle af højeste kvalitet. Den marineblå farve gør, at disse støvler virkelig skiller sig ud fra mængden. Hunter er kendt for sit tidløse og flotte design, og disse støvler er ingen undtagelse.

Naturgummi – et smart materiale


Den vigtigste opgave et par gummistøvler har er at holde fugt ude. Hunter Women’s Original Tall Navy er helstøbt i ét stykke gummi - det gør støvlerne helt vandtætte. Den dejlige opbygning i indersålen giver dig en behagelig støtte. Støvlerne er lavet af et holdbart naturgummi.

Støvler, der får os til at elske regnen


Ja, sådan føler vi faktisk, når vi ser disse flotte Hunter støvler. Støvlerne er også fremragende, når det ikke regner, takket være den komfortable pasform. Ved koldt vejr kan du tage et par varme uldne sokker på, så holder du varmen bedre.

Smidig rengøringsprocess


Selv gummistøvler har brug for lidt vedligeholdelse for at holde sig pæne - men det går utrolig hurtigt. Hvis dine Hunter Women’s Original Tall Navy er blevet beskidte kan du tørre dem af med en fugtig klud eller holde støvlerne under vandhanen. Med tiden kan støvlerne få et slags hvidt pulver på gummiet. Dette er vokspartikler, der trænger op gennem gummiet og det er helt naturligt. Du kan nemt fjerne dem ved at tørre støvlerne af.